Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ

 


 ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ
Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μίας ”Ερτογάνιας” εξοντωτικής τακτικής κυρίως κατά κτηνοτρόφων και αγροτών που τηρούν οφειλές στην πρώην ΑΤΕ (εκκαθάριση), με την περιβόητη PQH AE να προχωρά αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία προειδοποίηση σε κατασχετήρια τραπεζικών λογαριασμών αγροτών – κτηνοτρόφων και στραγγαλισμό του πλέον υγιούς τομέα της ελληνικής οικονομίας, του πρωτογενούς τομέα.

Γεγονός είναι ότι όλα αυτά τα δάνεια καλύπτονται με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου και παρά το ότι ισχύει από 2018 σχετικός νόμος για την ρύθμισή τους (Ν.4549/2018 άρθ. 103), δεν τον εφάρμοσε και δεν το εφαρμόζει κανένα πιστωτικό ίδρυμα, ούτε καν η Τράπεζα Ελλάδος που προΐσταται της PQH AE.

To στρεβλό είναι ότι η PQH ΔΕΝ ρυθμίζει τις οφειλές αυτές, zητά από τους αγρότες και κτηνοτρόφους, και όχι μόνο, να καταβάλλουν εφάπαξ χιλιάδες ευρώ τα οποία δεν υπάρχουν, ΔΕΝ βεβαιώνει τις οφειλές στην εφορία που θα μπορούσε να το κάνει εύκολα και άμεσα (εγγύηση Ελλ. Δημοσίου), αλλά εκτελώντας ξεκάθαρες εντολές καταδικάζει με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών τους ήδη μαστιζόμενους από την ενεργειακή κρίση αγρότες – κτηνοτρόφους με το μέλλον δυσοίωνο εξαιτίας και των αναμενόμενων κυρώσεων κατά της Ρωσίας, η οποία ως γνωστό αποτελεί βασικά πυλώνα απορρόφησης των ελληνικών αγροτικών προϊόντων.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ Αγροτικής Ανάπτυξης κε Γεωργαντά, αξιότιμε κύριε διοικητά της Τραπέζης Ελλάδος κε Στουρνάρα, όλοι εμείς, αγρότες και μη αγρότες, που παρακολουθούμε την λειτουργία της εκκαθάρισης, γνωρίζοντας τους βασικούς λόγους αυτής της επαχθούς ενέργειας, λαμβάνουμε τουλάχιστον ως λανθασμένη την χρονική περίοδος, και όχι εσκεμμένη, που κάποιος αποφάσισε να προχωρήσει στην εξόντωση επιπλέον επιχειρηματικών κυττάρων της οικονομίας μας.

Είναι περισσότερο αναγκαία από κάθε άλλη φορά, με όλα αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη (πανδημία, ενεργειακή κρίση, πιθανότητα πολεμικής σύγκρουσης),

η θεσμική σας παρέμβαση για την προστασία του βασικού πυλώνας αγροτικής οικονομίας που δεν μετριέται με αριθμούς, αλλά με ανθρώπους και οικογένειες που παλεύουν καθημερινά για να ζήσουν αξιοπρεπώς αλλά και για να τραφούμε όλοι εμείς.

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ: agrocretanews.gr

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΟΜΩΣ, Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΥΡΥ ΘΡΑΣΣΟΣ ΟΤΙ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΥΛΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΦΙΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ (=ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΝΑ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΑΥΤΟ.  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΗΣ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ 20%. ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. 


ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ  (ΝΟΜΟΣ 3723/2008, ΝΟΜΟΣ 3845/2010, ΝΟΜΟΣ 3864/2010, ΝΟΜΟΣ 3870/2010, ΝΟΜΟΣ 3872/2010, ΝΟΜΟΣ 3899/2010, ΝΟΜΟΣ 3965/2011, ΝΟΜΟΣ 4031/2011, ΝΟΜΟΣ 4056/2012, ΝΟΜΟΣ 4079/0212 ΝΟΜΟΣ 4051/2012, ΝΟΜΟΣ 4056/2012 , ΝΟΜΟΣ 4063/2012) ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 233 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΑΝΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.... ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΝΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΜΑΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ, ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΤΛ.

ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ;; Ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ; ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΛΑΝΕ; ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ) Ή ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ; ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ "ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ" ΚΑΙ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ".... ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΑΔΡΑΝΕΙΣ;;; ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ;;;

ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ Ή ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ, ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΠΑΙΤΕΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ Ή ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΛΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, ΑΤΟΚΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ, 100% ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ, ΚΑΛΥΨΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΓΩΓΗ, ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΗΣ ΚΤΛ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

 

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ 
ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 
<<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>>

Η Ελλήνων Συνέλευσις αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών Ελλήνων Συνέλευσις και ζητάει άτομα για την επάνδρωσή τους.

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ Ο Παγκόσμιος Ανθρωποκεντρικός Οργανισμός Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις, ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους Έλληνες Πολίτες, σε όλους τους Έλλην ανθρώπους σε όλη την Ελληνική επικράτεια, σε όλον πλανήτη παντού, όπου υπάρχουν άνθρωποι. 
Τώρα είναι η ώρα που μπορούμε όλοι μαζί!

Τώρα είναι η ώρα της ολικής συστράτευσης, όλων των Ελλήνων πολιτών για την τεράστια απελευθέρωσή μας με την συλλογική συνδρομή όλων, στην οργανωμένη δομή και δόμηση του αληθινού κράτους μας για την επαναφορά της Αλήθειας, του Δικαίου, για την εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας.

Εκατοντάδες αυτόνομοι οργανισμοί Ελλήνων Συνέλευσις ιδρύονται σε όλη την Ελληνική επικράτεια από πολίτες που εισέρχονται στην τεράστια λεωφόρο της απελευθέρωσης και ενώνονται στην διαδικασία της ολότητάς τους διαθέτοντας την ενέργειά τους στην δράση της αναγνώρισης και κατάκτησης όλων των αληθειών των δικαίων και των δικαιωμάτων τους.

Η Ελλήνων Συνέλευσις αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών Ελλήνων Συνέλευσις τηρώντας τις καταστατικές διαδικασίες στην απόλυτη ένωσή μας όπου στην βάση της ως θεμέλια υπάρχουν οι αξίες και οι αρχές της πραγματικής Ελλάνιας Δημοκρατίας μας.

Καλούμε και προσκαλούμε αυτή την ύστατη ώρα όλους τους Έλληνες αδελφούς μας να ενωθούμε για να διοικήσουν και να πραγματώσουν την Ελλήνων Πολιτεία, την πραγματική Δημοκρατία μέσα από τις ίδιες τις δράσεις που θα εκτελέσουν οι ίδιοι και πρέπει όλοι να πάρουν θέση.

Αυτό ήδη συμβαίνει από χιλιάδες Έλληνες πολίτες και θα πολλαπλασιαστεί και θα αναχθεί στην ενότητά μας, στην ένωση όλων μας για να τελειώσει μια για πάντα κάθε δυναστεία, κάθε ψευτοπολιτική, κάθε ψευτοϊδεολογία και να εισέλθουμε στην Ελλήνων Πολιτεία ως πραγματικοί πολίτες.

Έλληνα πολίτη. Είμαστε έτοιμοι και ικανοί όλοι μας και σε καλούμε να πάρεις θέση τώρα, ως πραγματικός πολίτης και όχι ως ψηφοφόρος, γιατί αυτό που λείπει σήμερα από την πολιτεία μας είναι οι πολίτες, που στο σύνολό τους, συστήνουν την Δημοκρατεά τους, η οποία σήμερα στον πλανήτη προφέρεται ως δημοκρατία.
Έλληνα πολίτη. Τώρα είναι η ώρα να δείξεις την προσωπικότητά σου για να ενωθεί η ολότητα των Ελλήνων πολιτών για όλα τα δίκαια και τα δικά μας.

Έλληνα πολίτη. Πάρε θέση τώρα και ως άνθρωπος και ως πραγματικός πολίτης που ζεις και βιώνεις την ενσάρκωσή σου.
Είναι καθήκον σου να πάρεις θέση τώρα και να μετέχεις με κρίση και αρχή στα κοινά όλου του ελεύθερου συνόλου σου. 
Είναι η ώρα να σηκωθείς όρθιος ως πολίτης και να εγκαθιδρύσουμε την πολιτεία των πολιτών που αυτή είναι η πραγματική Ελλάνια Δημοκρατία και έχει μόνο δημόσια διοίκηση και δεν έχει κόμματα, δεν έχει δόγματα, δεν έχει χρώματα.


Τώρα μπορείς να έχεις όλες τις προϋποθέσεις στα χέρια σου. Και τα ακίνητα και τα καταστατικά και την δομή και τη δόμηση και όλα τα αδέλφια σου μαζί, σαν μια σφαίρα πυρός. Αυτή είναι η Ελλήνων Συνέλευσις. Αυτή είναι η Ελλήνων Πολιτεία. Αυτή είναι η πραγματική Δημοκρατία.

Σε καλούμε να πάρεις θέση τώρα που ενώνονται οι Έλλην Άνθρωποι. Έλλην είναι το κωδικό όνομα του Ανθρώπου και αν τώρα που συμβαίνει η τεράστια ένωση τους δεν είσαι μαζί με τους ανθρώπους, ποια άλλη μπορεί να είναι η θέση σου; Τι άλλο μπορεί να είσαι;
 
Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να πάρεις θέση και να ενδώσεις στην πόλη σου, στη γειτονιά σου, και να ενώσεις τον εαυτό σου με όλους τους ανθρώπους γιατί αυτό που λείπει σήμερα και συμβαίνει ήδη με τον παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό Ελλήνων Συνέλευσις είναι η ένωση όλων των Ανθρώπων.
 
Τώρα μπορείς. Έλα μαζί μας για την Απελευθέρωσή σου. Για τον Πλούτο σου. Για την Ισχύ σου. Για την Δύναμή σου. Για την Υγεία σου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
👇

👇👇

ΔΗΛΩΣΕ ΕΛΛΗΝ 
ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ 
👇👇

ΚΑΛΟΥΜΕ 
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ 
ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 
👇

ΠΑΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΔΩ :
👇👇

===================================================================================

===============================================================

 

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πες μας τη γνώμη σου...

Συνολικές προβολές σελίδας

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

  • ()
  • ()
Εμφάνιση περισσότερων

Ετικέτες

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.