Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η Ρωσία έσπασε την “παγκόσμια συμφωνία” με ΗΠΑ: Αναβίωσε τον Κανόνα του Χρυσού – “Αιτία πολέμου” για δολάριο και ευρώ

 

 

ΠΗΓΗ  :   ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΥΠ. ΒΟΥΛ. Β3 ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΑΙΞΩΝΗ


ΑΛΦΕΙΟΣ : ΣΦΑΔΑΖΟΥΝ … ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ … ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ … ΛΥΣΣΑΝΕ … ΑΦΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΥΡΗΞΟΥΝ !!! … ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ … “ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΕΙΧΘΗΤΩ” … ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ “ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ” ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ !!!

ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ … Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ … ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΧΡΥΣΟΥ !!! ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΧΡΥΣΟ !!! ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ !!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ( ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ) Ο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 766 / ΦΕΚ Α’ 315 / 27-12-1945 !!!

ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ … ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟ ΕΤΩΝ …

5 Ιουλίου, 2014 Ο Πούτιν χαρίζει τα χρέη Κούβας και Αργεντινής!

9 Ιουλίου, 2014 Καίριο χτύπημα Πούτιν στη διεθνή τοκογλυφία. Δημιουργεί Τράπεζα Ανάπτυξης των BRICS

1 Αυγούστου, 2014 Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ BRICS ! ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ hedges funds

9 Μαρτίου, 2015 Με υπογραφή Πούτιν η Παγκόσμια Τράπεζα των BRICS

9 Ιουνίου, 2015 The New Development Bank: a Stronger Role for BRICS in the Global Financial Architecture.

9 Ιουνίου, 2015 Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ… WORLD BANK , IMF , EBRD , ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ NEW DEVELOPMENT BANK ΤΩΝ BRICS

…………………………………………………………………..

Η Ρωσία έσπασε την “παγκόσμια συμφωνία” με ΗΠΑ: Αναβίωσε τον Κανόνα του Χρυσού – “Αιτία πολέμου” για δολάριο και ευρώ

Ραγδαίες παγκόσμιες εξελίξεις – Ακολουθεί η Κίνα;

Η Ρωσία υιοθετεί ξανά τον “κανόνα του χρυσού” (Gold Standard) καθώς συνδέει το νόμισμα της, το ρούβλι, με πραγματικά υπάρχοντα αποθέματα χρυσού, έτσι ώστε η αξία του να είναι εγγυημένη – ως προστασία από τον πληθωρισμό.

Ο Κανόνας του χρυσού (Gold Standard) ίσχυε πριν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο για τις συναλλαγματικές ισοτιμίες στο διεθνές εμπόριο.

Ρωσία: Aφαιρεί τον ΦΠΑ από τους ράβδους χρυσού

Η κυβέρνηση της Ρωσίας αποφάσισε να αφαιρέσει τον ΦΠΑ (φόρο) από τους ράβδους χρυσού. Αυτό αποκαλύπτει νομοσχέδιο που υποβλήθηκε στην Κρατική Δούμα.

Η ρωσική κρατική εφημερίδα Rossiyskaya Gazeta επικαλούμενη τον υπουργό Οικονομικών Anon Siluanov αποκαλύπτει πως η Μόσχα σχεδιάζει να καταργήσει τον φόρο 20% σε ιδιώτες που αγοράζουν πολύτιμα μέταλλα. Ήδη κατατέθηκε σχέδιο Νόμου στην Κρατική Δούμα.

Με αυτό το βήμα ο Πούτιν προφανώς θέλει να κατευνάσει τους φόβους του πληθυσμού και των ολιγαρχών της Ρωσίας για οικονομική κρίση. Και μπορεί έτσι να προσφέρει σε όλους τους πολίτες μια οδό διαφυγής για τα περιουσιακά τους στοιχεία που δεν βασίζονται στο δολάριο ΗΠΑ.

Ραγδαίες παγκόσμιες συνέπειες – Τί είναι ο Χρυσός Κανόνας

Είναι δεδομένο πως έρχονται παγκόσμιες εξελίξεις μετά την ρωσική αυτή κίνηση.

H Ρωσία μετατρέπει το ρωσικό Ρούβλι στο πιο σταθερό νόμισμα σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς θα υποστηρίζεται πλέον από τον χρυσό.

Το πρόβλημα τόσο για τις ΗΠΑ όσο και για την Ευρώπη είναι απλά τεράστιο: Ποιος θα  ευνοήσει ένα δολάριο ΗΠΑ, που δεν θα υποστηρίζεται από τίποτα, από ένα έθνος 30 τρισεκατομμυρίων δολαρίων χρέος, έναντι ενός ρουβλίου που υποστηρίζεται από χρυσό;

Αν ακολουθήσουν και άλλες χώρες πχ Κίνα, αυτόματα πάμε σε παγκόσμιες οικονομικές αλλαγές καθώς το δολάριο δεν θα αποτελεί το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα.

Ο κανόνας του Χρυσού καθιερώθηκε διεθνώς ως Συμφωνία του Bretton Woods το 1944 και καταργήθηκε από τις ΗΠΑ το 1971. Έκτοτε δεν αναβίωσε ποτέ. Η κατευθυντήρια αρχή του:

Κάθε χώρα καθορίζει μια συγκεκριμένη ισοτιμία του εθνικού της νομίσματος με τον χρυσό.

Το νόμισμα ενός κράτους συνδέεται με πραγματικά υπάρχοντα αποθέματα χρυσού, έτσι ώστε η αξία του να είναι εγγυημένη – ως προστασία από τον πληθωρισμό.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση του προτύπου χρυσού, συμπεριλαμβανομένης της σταθερότητας των τιμών. Αυτό είναι ένα μακροπρόθεσμο πλεονέκτημα που δυσκολεύει τις κυβερνήσεις να διογκώσουν τις τιμές επεκτείνοντας την προσφορά χρήματος.

Ο πληθωρισμός είναι σπάνιος και ο υπερπληθωρισμός επίσης, επειδή η προσφορά χρήματος μπορεί να αυξηθεί μόνο εάν αυξηθεί η προσφορά αποθεμάτων χρυσού. Ομοίως, το πρότυπο χρυσού μπορεί να παρέχει σταθερές διεθνείς τιμές μεταξύ των χωρών που συμμετέχουν και μπορεί επίσης να μειώσει την αβεβαιότητα στο διεθνές εμπόριο.

Το σύστημα ίσχυσε από την αρχή του 20ου αιώνα έως και τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο οπότε και σταδιακά εγκαταλείφτηκε από τις χώρες που το ακολουθούσαν έως τότε.

Μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο και κυρίως από το 1920 έως το 1935 υπήρξε μια νέα διεθνής προσπάθεια για την επαναφορά του συστήματος του κανόνα του χρυσού με πολλά προβλήματα και πολλές δυσλειτουργίες.

Τότε οι ΗΠΑ καθόρισαν την αντιστοιχία 1 ουγκιάς χρυσού στα 35 δολάρια.

Κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο πραγματοποιήθηκε η Διάσκεψη του Μπρέττον Γουντς και εκεί αποφασίστηκε η δημιουργία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), της Παγκόσμιας Τράπεζας, της GATT καθώς και η υιοθέτηση του συστήματος σταθερών συναλλαγματικών ισοτιμιών που έγινε γνωστό ως το σύστημα του Μπρέττον Γουντς.

Το Ιούλιο του 1944, οι νικήτριες δυτικές χώρες καθιέρωσαν το σύστημα σταθερών ισοτιμιών του Μπρέττον Γουντς το οποίο προσδιόριζε σταθερές ισοτιμίες μεταξύ των νομισμάτων των χωρών που συμμετείχαν σε αυτό. Ονομάστηκε έτσι από την ομώνυμη Νομισματική και Χρηματοοικονομική Διάσκεψη στο Μπρέττον Γουντς (Bretton Woods) στο Νιου Χάμσαϊρ των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το σύστημα Μπρέττον Γουντς κάθε χώρα που συμμετείχε αναλάμβανε την υποχρέωση να ασκήσει τέτοια νομισματική πολιτική που να διατηρεί την συναλλαγματική της ισοτιμία σταθερή σε μια καθορισμένη τιμή, με μέγιστη απόκλιση ένα τοις εκατό, σε σχέση με τον χρυσό.

Το σύστημα αυτό διέφερε από το κλασικό σύστημα του κανόνα του χρυσού των αρχών του 20ου αιώνα στο ότι οι ισοτιμίες των νομισμάτων των χωρών που συμμετείχαν ήταν σταθερές μεν σε σχέση με τον χρυσό, δεν ήταν όμως τα νομίσματα τους απ’ ευθείας μετατρέψιμα σε χρυσό.

Μετατρεψιμότητα σε χρυσό διατηρούσε μόνο το αμερικάνικο δολάριο στην τιμή των 35 δολαρίων ανά ουγγιά χρυσού.

Οι υπόλοιπες χώρες καθόριζαν τις ισοτιμίες τους σε σχέση με τον χρυσό μόνο έμμεσα καθώς υπολόγιζαν την σχέση εθνικού νομίσματος ανά ουγγιά χρυσού που επιθυμούσαν και όριζαν αντίστοιχα την ισοτιμία τους με το δολάριο.

Το δολάριο έτσι έγινε «παρεμβατικό νόμισμα» για την διατήρηση των συναλλαγματικών ισοτιμιών.

Οι συμμετέχουσες χώρες στο σύστημα αυτό ήταν υποχρεωμένες να διατηρούν την ισοτιμία τους με το δολάριο σταθερή με μικρές μόνο αποκλίσεις της τάξης του 1% από την κεντρική-ορισμένη ισοτιμία. Για να επιτευχθεί η σταθερότητα αυτή οι χώρες αναλάμβαναν να αγοράσουν ή να πουλήσουν την απαραίτητη ποσότητα σε χρυσό ή σε συνάλλαγμα ώστε να βρίσκεται η ισοτιμία τους μέσα στα στενά όρια του +/- 1% από τις κεντρικές ισοτιμίες.

Ακόμα, σύμφωνα με το σύστημα αυτό οι επί μέρους χώρες μπορούσαν αν υπήρχε σχετική νομισματική αναγκαιότητα να προχωρήσουν σε υποτίμηση του εθνικού τους νομίσματος έως και 10% χωρίς την άδεια αλλά με την επίβλεψη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Αν υπήρχε αναγκαιότητα για υποτίμηση μεγαλύτερη του 10% τότε έπρεπε να υπάρχει σχετική έγκριση από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Προτείνουμε:

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΔΩ



ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ 
ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 
<<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>>

Η Ελλήνων Συνέλευσις αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών Ελλήνων Συνέλευσις και ζητάει άτομα για την επάνδρωσή τους.

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ Ο Παγκόσμιος Ανθρωποκεντρικός Οργανισμός Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις, ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους Έλληνες Πολίτες, σε όλους τους Έλλην ανθρώπους σε όλη την Ελληνική επικράτεια, σε όλον πλανήτη παντού, όπου υπάρχουν άνθρωποι. 
Τώρα είναι η ώρα που μπορούμε όλοι μαζί!

Τώρα είναι η ώρα της ολικής συστράτευσης, όλων των Ελλήνων πολιτών για την τεράστια απελευθέρωσή μας με την συλλογική συνδρομή όλων, στην οργανωμένη δομή και δόμηση του αληθινού κράτους μας για την επαναφορά της Αλήθειας, του Δικαίου, για την εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας.

Εκατοντάδες αυτόνομοι οργανισμοί Ελλήνων Συνέλευσις ιδρύονται σε όλη την Ελληνική επικράτεια από πολίτες που εισέρχονται στην τεράστια λεωφόρο της απελευθέρωσης και ενώνονται στην διαδικασία της ολότητάς τους διαθέτοντας την ενέργειά τους στην δράση της αναγνώρισης και κατάκτησης όλων των αληθειών των δικαίων και των δικαιωμάτων τους.

Η Ελλήνων Συνέλευσις αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών Ελλήνων Συνέλευσις τηρώντας τις καταστατικές διαδικασίες στην απόλυτη ένωσή μας όπου στην βάση της ως θεμέλια υπάρχουν οι αξίες και οι αρχές της πραγματικής Ελλάνιας Δημοκρατίας μας.

Καλούμε και προσκαλούμε αυτή την ύστατη ώρα όλους τους Έλληνες αδελφούς μας να ενωθούμε για να διοικήσουν και να πραγματώσουν την Ελλήνων Πολιτεία, την πραγματική Δημοκρατία μέσα από τις ίδιες τις δράσεις που θα εκτελέσουν οι ίδιοι και πρέπει όλοι να πάρουν θέση.

Αυτό ήδη συμβαίνει από χιλιάδες Έλληνες πολίτες και θα πολλαπλασιαστεί και θα αναχθεί στην ενότητά μας, στην ένωση όλων μας για να τελειώσει μια για πάντα κάθε δυναστεία, κάθε ψευτοπολιτική, κάθε ψευτοϊδεολογία και να εισέλθουμε στην Ελλήνων Πολιτεία ως πραγματικοί πολίτες.

Έλληνα πολίτη. Είμαστε έτοιμοι και ικανοί όλοι μας και σε καλούμε να πάρεις θέση τώρα, ως πραγματικός πολίτης και όχι ως ψηφοφόρος, γιατί αυτό που λείπει σήμερα από την πολιτεία μας είναι οι πολίτες, που στο σύνολό τους, συστήνουν την Δημοκρατεά τους, η οποία σήμερα στον πλανήτη προφέρεται ως δημοκρατία.
Έλληνα πολίτη. Τώρα είναι η ώρα να δείξεις την προσωπικότητά σου για να ενωθεί η ολότητα των Ελλήνων πολιτών για όλα τα δίκαια και τα δικά μας.

Έλληνα πολίτη. Πάρε θέση τώρα και ως άνθρωπος και ως πραγματικός πολίτης που ζεις και βιώνεις την ενσάρκωσή σου.
Είναι καθήκον σου να πάρεις θέση τώρα και να μετέχεις με κρίση και αρχή στα κοινά όλου του ελεύθερου συνόλου σου. 
Είναι η ώρα να σηκωθείς όρθιος ως πολίτης και να εγκαθιδρύσουμε την πολιτεία των πολιτών που αυτή είναι η πραγματική Ελλάνια Δημοκρατία και έχει μόνο δημόσια διοίκηση και δεν έχει κόμματα, δεν έχει δόγματα, δεν έχει χρώματα.


Τώρα μπορείς να έχεις όλες τις προϋποθέσεις στα χέρια σου. Και τα ακίνητα και τα καταστατικά και την δομή και τη δόμηση και όλα τα αδέλφια σου μαζί, σαν μια σφαίρα πυρός. Αυτή είναι η Ελλήνων Συνέλευσις. Αυτή είναι η Ελλήνων Πολιτεία. Αυτή είναι η πραγματική Δημοκρατία.

Σε καλούμε να πάρεις θέση τώρα που ενώνονται οι Έλλην Άνθρωποι. Έλλην είναι το κωδικό όνομα του Ανθρώπου και αν τώρα που συμβαίνει η τεράστια ένωση τους δεν είσαι μαζί με τους ανθρώπους, ποια άλλη μπορεί να είναι η θέση σου; Τι άλλο μπορεί να είσαι;
 
Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να πάρεις θέση και να ενδώσεις στην πόλη σου, στη γειτονιά σου, και να ενώσεις τον εαυτό σου με όλους τους ανθρώπους γιατί αυτό που λείπει σήμερα και συμβαίνει ήδη με τον παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό Ελλήνων Συνέλευσις είναι η ένωση όλων των Ανθρώπων.
 
Τώρα μπορείς. Έλα μαζί μας για την Απελευθέρωσή σου. Για τον Πλούτο σου. Για την Ισχύ σου. Για την Δύναμή σου. Για την Υγεία σου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
👇

👇👇

ΔΗΛΩΣΕ ΕΛΛΗΝ 
ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ 
👇👇

ΚΑΛΟΥΜΕ 
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ 
ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 
👇

ΠΑΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΔΩ :
👇👇

===================================================================================

===============================================================

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πες μας τη γνώμη σου...

Συνολικές προβολές σελίδας

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

  • ()
  • ()
Εμφάνιση περισσότερων

Ετικέτες

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.