Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ

 ΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ


ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΙΣΚΟ, ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΩΡΑΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΣ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΝΟΗΣΗ.  

ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΚΤΑΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΥΣΤΗΣ! ΜΥΣΤΗΣ ΓΙΝΕΣΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΑΣ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΣΤΗΣ! 

ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΣΚΟ, ΕΣΩΚΛΕΙΟΝΤΑΙ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.  

ΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ, Η ΓΑΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΥΛΗ, ΤΟ ΝΕΡΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ. ΑΛΛΑ Ο ΑΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΔΥΜΟ, ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΩ ΦΩΤΙΑ, Η ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΘΕΛΕΙ ΑΕΡΑ, ΘΕΛΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ. ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΤΑΠΩΣΕΙΣ, ΣΒΗΝΕΙ. ΔΕΝ ΖΕΙ.  

ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, 2 ΔΥΟ ΔΙΔΥΜΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΔΥΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, Ο ΑΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΕΡΑ.  

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΙΔΥΜΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ, Η ΓΑΙΑ ΔΕΝ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΔΥΜΟ, ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΙΔΥΜΟ, ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ.  

ΕΙΝΑΙ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΔΥΟ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ Η ΓΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ.  

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΙΑ. Ο ΑΕΡΑΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΦΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΕΡΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΙΑ. ΣΩΣΤΑ?  

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΝΑΙ ΜΕΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ. ΑΡΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ή ΘΑ ΠΟΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ.  

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ, ΤΑ ΔΥΟ 2 ΖΕΥΓΗ, ΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΟΛΑ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΛΗ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.


ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ-ΣΠΑΩ, ΣΠΑΩ ΤΟΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΕ ΝΟΗΣΗ. 
ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΛΗ, ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΕΙΣ, ΝΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑ, ΑΓΑΛΜΑΤΑ, ΠΟΛΕΙΣ, ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΒΡΑΧΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΟΦΕΛΟΣ? ΟΧΙ! ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!  
ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΗΣΗ, ΚΟΣΜΙΚΗ Ή ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΡΕΤΗ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΕΤΗ? ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΗΣΗ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ, ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗΣ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ' ΕΑΥΤΟΝ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ. ΑΡΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΟΥΒΕΝΙΡ.  

ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΨΟΓΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΗΣΗ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.  
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΡΜΟΝΙΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ? ΧΩΡΙΣ ΑΡΜΟΝΙΑ? ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΟ? ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΘΑ ΠΩ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΘΟΥΝ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΑΥΤΗΝ.  
ΒΕΒΑΙΩΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ, ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΦΘΕΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΦΘΕΡΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΛΕΦΘΕΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΑΤΟΜΩΝ, ΜΟΡΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΛΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ.  

ΑΡΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ, ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. 

 
ΣΥΜΦΩΝΩ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΕΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ Ή ΤΗΝ ΣΥΣΠΑΣΗ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΟΛΩΝ.  



 
ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΡΑΧΟΣ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ? Ή ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΟΤΙ Ο ΒΡΑΧΟΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΥΠΗΡΧΕ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΒΡΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΜΥΗΣΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΜΕ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙΣ ΤΡΕΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ.  

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ, ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΡΑ, Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΣ ΟΥΤΕ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ. ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΕΙΣ ΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ, ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΓΗ ΣΑΝ ΜΠΙΛΙΑ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΕΙΣ ΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.  

 
Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΕ ΝΟΗΣΗ, ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ. ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ 
ΑΓΑΛΜΑΤΑ? ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΑ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ, ΠΩΣ ΧΑΡΑΧΘΗΚΑΝ ΒΟΥΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ? ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑΝ ΣΚΑΡΠΕΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΑΝΟΥΣΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ? ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ, ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΦΛΕΒΑ, ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΤΡΙΨΑΝ?  
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΟ. ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ, ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ! Ή ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΛΩΝΕΣ! ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ. ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ?  

ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ. ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. 

ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝ ΣΚΛΑΒΟ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ? ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ, ΝΑΙ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΑΓΑΛΜΑ!  

ΠΕΡΑ ΠΟΥ Η ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ, ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΒΕΒΗΛΩΘΕΙ! Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΠΑΣ ΣΕ ΔΙΑΣΠΑΣΗ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ, ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΟΥΝΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΗΝΩΑΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
 



ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΓΕΙΩΘΗΚΕ, ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΒΑΣΗΛΙΑ ΜΑΣ, ΜΗΝΩΑ.

ΠΗΓΗ https://blogesyartemidos.blogspot.com
 
 
 
 


ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.


ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝΕ.


ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ...


ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ



ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΑ ΝΑ

 ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ!



Η Ελλήνων Συνέλευσις αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών Ελλήνων Συνέλευσις και ζητάει άτομα για την επάνδρωσή τους.


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ Ο Παγκόσμιος Ανθρωποκεντρικός Οργανισμός Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις, ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους Έλληνες Πολίτες, σε όλους τους Έλλην ανθρώπους σε όλη την Ελληνική επικράτεια, σε όλον πλανήτη παντού, όπου υπάρχουν άνθρωποι.
Τώρα είναι η ώρα που μπορούμε όλοι μαζί!

Τώρα είναι η ώρα της ολικής συστράτευσης, όλων των Ελλήνων πολιτών για την τεράστια απελευθέρωσή μας με την συλλογική συνδρομή όλων, στην οργανωμένη δομή και δόμηση του αληθινού κράτους μας για την επαναφορά της Αλήθειας, του Δικαίου, για την εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας.

Εκατοντάδες αυτόνομοι οργανισμοί Ελλήνων Συνέλευσις ιδρύονται σε όλη την Ελληνική επικράτεια από πολίτες που εισέρχονται στην τεράστια λεωφόρο της απελευθέρωσης και ενώνονται στην διαδικασία της ολότητάς τους διαθέτοντας την ενέργειά τους στην δράση της αναγνώρισης και κατάκτησης όλων των αληθειών των δικαίων και των δικαιωμάτων τους.

Η Ελλήνων Συνέλευσις αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών Ελλήνων Συνέλευσις τηρώντας τις καταστατικές διαδικασίες στην απόλυτη ένωσή μας όπου στην βάση της ως θεμέλια υπάρχουν οι αξίες και οι αρχές της πραγματικής Ελλάνιας Δημοκρατίας μας.

Καλούμε και προσκαλούμε αυτή την ύστατη ώρα όλους τους Έλληνες αδελφούς μας να ενωθούμε για να διοικήσουν και να πραγματώσουν την Ελλήνων Πολιτεία, την πραγματική Δημοκρατία μέσα από τις ίδιες τις δράσεις που θα εκτελέσουν οι ίδιοι και πρέπει όλοι να πάρουν θέση.

Αυτό ήδη συμβαίνει από χιλιάδες Έλληνες πολίτες και θα πολλαπλασιαστεί και θα αναχθεί στην ενότητά μας, στην ένωση όλων μας για να τελειώσει μια για πάντα κάθε δυναστεία, κάθε ψευτοπολιτική, κάθε ψευτοϊδεολογία και να εισέλθουμε στην Ελλήνων Πολιτεία ως πραγματικοί πολίτες.

Έλληνα πολίτη. Είμαστε έτοιμοι και ικανοί όλοι μας και σε καλούμε να πάρεις θέση τώρα, ως πραγματικός πολίτης και όχι ως ψηφοφόρος, γιατί αυτό που λείπει σήμερα από την πολιτεία μας είναι οι πολίτες, που στο σύνολό τους, συστήνουν την Δημοκρατεά τους, η οποία σήμερα στον πλανήτη προφέρεται ως δημοκρατία.
Έλληνα πολίτη. Τώρα είναι η ώρα να δείξεις την προσωπικότητά σου για να ενωθεί η ολότητα των Ελλήνων πολιτών για όλα τα δίκαια και τα δικά μας.

Έλληνα πολίτη. Πάρε θέση τώρα και ως άνθρωπος και ως πραγματικός πολίτης που ζεις και βιώνεις την ενσάρκωσή σου.
Είναι καθήκον σου να πάρεις θέση τώρα και να μετέχεις με κρίση και αρχή στα κοινά όλου του ελεύθερου συνόλου σου. 
Είναι η ώρα να σηκωθείς όρθιος ως πολίτης και να εγκαθιδρύσουμε την πολιτεία των πολιτών που αυτή είναι η πραγματική Ελλάνια Δημοκρατία και έχει μόνο δημόσια διοίκηση και δεν έχει κόμματα, δεν έχει δόγματα, δεν έχει χρώματα.



Τώρα μπορείς να έχεις όλες τις προϋποθέσεις στα χέρια σου. Και τα ακίνητα και τα καταστατικά και την δομή και τη δόμηση και όλα τα αδέλφια σου μαζί, σαν μια σφαίρα πυρός. Αυτή είναι η Ελλήνων Συνέλευσις. Αυτή είναι η Ελλήνων Πολιτεία. Αυτή είναι η πραγματική Δημοκρατία.

Σε καλούμε να πάρεις θέση τώρα που ενώνονται οι Έλλην Άνθρωποι. Έλλην είναι το κωδικό όνομα του Ανθρώπου και αν τώρα που συμβαίνει η τεράστια ένωση τους δεν είσαι μαζί με τους ανθρώπους, ποια άλλη μπορεί να είναι η θέση σου; Τι άλλο μπορεί να είσαι;
Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να πάρεις θέση και να ενδώσεις στην πόλη σου, στη γειτονιά σου, και να ενώσεις τον εαυτό σου με όλους τους ανθρώπους γιατί αυτό που λείπει σήμερα και συμβαίνει ήδη με τον παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό Ελλήνων Συνέλευσις είναι η ένωση όλων των Ανθρώπων.
Τώρα μπορείς. Έλα μαζί μας για την Απελευθέρωσή σου. Για τον Πλούτο σου. Για την Ισχύ σου. Για την Δύναμή σου. Για την Υγεία σου.


ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 699 321 7039, 698 424 1081, 694 583 9930


 __________________________________________________________________________

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ
facebook              Instagram               Twitter              TikTok              Tumblr
__________________________________________________________________________
================================================================
ΣΤΟΧΟΙ-ΣΚΟΠΟΙ-ΣΧΕΔΙΟ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)


👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)



=====================================================================

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)


👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)


👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)





=====================================================================

👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)


👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

=====================================================================

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ



=====================================================================

ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)

👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)


=====================================================================

👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)



👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)
=====================================================================

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πες μας τη γνώμη σου...

Συνολικές προβολές σελίδας

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

  • ()
  • ()
Εμφάνιση περισσότερων

Ετικέτες

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.